Transport

Voor het transport van pallets en kisten hebben wij diverse trailers tot onze beschikking om elke bestemming te bereiken. Van standaard zeiltrailers (tot 33 pallets) en gesloten trailers met of zonder laadklep of met een meeneem-heftruck.

Verder beschikken wij als een van de weinige bedrijven in de regio, over een divers wagenpark van een-assige opleggers (citytrailers). Deze trailers zijn bij uitstek geschikt voor het leveren van goederen op locaties die moeilijk te bereiken zijn voor standaardtrailers.

Vanaf de Nederlandse grens in Zuid-Limburg tot aan Weert werken wij per uur.

Bij transport over de landsgrens of verder dan Weert berekenen wij per gereden kilometer.
Trekker/oplegger : <vraag aan>
Trekker/dieplader : <vraag aan>

Wij hebben een NIWO vergunning nr: 34482.

Binnenlands vervoer geschiedt volgens de Algemene Vervoercondities (AVC 2002), steeds zoals de laatst gedeponeerde versie ter griffie van de rechtbank te Amsterdam en Rotterdam. Grensoverschrijdend vervoer geschiedt conform het CMR-verdrag en in aanvulling daarop voornoemde AVC 2002. Opslag- en bijkomende werkzaamheden: De Physical Distribution voorwaarden 2000, gedeponeerd op 1 september 2000 ter griffie van de Arrondissementsrechtbanken te Amsterdam (nr. 177/2000) en Rotterdam nr. 116/2000).
Reclames binnen 5 dagen, betaling binnen 14 dagen. Op verzoek zenden wij genoemde voorwaarden kosteloos toe.