F.A.Q.

Hoeveel borg moet ik betalen?

De borg is standaard €1.000,- euro. vermeerderd met de huur van maximaal 1 maand.
Bijvoorbeeld: U huurt een trailer voor 5 weken a €945 (€1143,45 incl BTW) dan wordt de borg verhoogd naar €2250,-.

De berekening van de borg is bij een langere periode altijd maatwerk. En indien er sprake is van een verhoging van de borg, dan laten wij u dat altijd vooraf weten.

Wanneer krijg ik de borg terug?

Na het terugbrengen van het gehuurde en u heeft bij via de bank de borg voldaan, dan krijgt u binnen 5 werkdagen uw borg terug gestort.
Bij een contante betaling van de borg, krijgt u deze borg na het inleveren en controleren van het gehuurde, van ons terug aan de balie.

Hoeveel is het eigen risico en kan ik die afkopen?

Het eigen risico kunt u bij ons niet verlagen. Dit eigen risico is standaard €1500,- per gebeurtenis en per partij.
Bij ons kunt u dus uw eigen risico ook niet afkopen er blijft altijd een bedrag van maximaal €1500,- waarvoor u aansprakelijk bent bij schuld.

Om het eigen risico voor u en voor ons zo klein als mogelijk te houden kunnen er omstandigheden zijn waarom wij als bedrijf het gereserveerde niet meegeven. Bijvoorbeeld bij winterse omstandigheden of een land waar u heen reist waar een negatief reisadvies voor geldt.

]Kan ik de auto 24/7 ophalen en inleveren?

Ophalen en terugbrengen kunt u bij ons enkel op afspraak, maar dan wel 7 dagen per week!

Moet ik auto afgetankt terug brengen?

Nee, dat hoeft niet. Wij controleren altijd de auto bij terugkomst en tanken hem eventueel bij. U betaald alleen de brandstof die er nog in gaat. Onze aftankservice is geheel gratis.

Kan ik gratis annuleren?

Elke reservering kunt u gratis annuleren!

Heb ik vrije kilometers?

Ja, we hanteren per dag 100 vrije kilometers. Daarna betaald u een toeslag per kilometer. Als u weet waar u naar toe gaat, dan kunt u gemakkelijk van te voren de totale kostprijs uitrekenen. Wij helpen u graag bij een berekening van de totale kostprijs.

Kan ik ook per uur huren?

Nee, na vele jaren zijn wij in 2022 gestopt met de korte termijnverhuur.

Welke papieren of pasjes moet ik mee nemen als ik een auto kom afhalen?

U neemt altijd een ID en rijbewijs mee en indien er sprake is van een andere of meerdere bestuurders, dan dient deze ook zijn of haar rijbewijs mee te nemen.

]Zijn de prijzen op de website exclusief BTW?

Ja, alle genoemde prijzen zijn exclusief de omzetbelasting. U moet er dus rekening mee houden dat daar nog 21% BTW er bij komt.

Is er nog een toeslag waar ik rekening mee moet houden? 

Ja, dat is onvermijdelijk. Gaat u in Nederland rijden dan betaald u BZM (€16,- per dag) Gaat u naar België of Duitsland dan betaald u daar eveneens tolgelden. Alleen is het tarief in het buitenland per kilometer.

Als ik pech heb met een huurauto, krijg ik dan hulp?

Ja, bij het afhalen van de huurauto krijgt u van ons uitleg over de werking van de auto maar ook het gebruik er van, ter voorkoming van pech. Bij pech kunt u ons noodnummer  24/7 kunt bellen. Onze medewerker zal u dan uw pech geval begeleiden. In principe lossen wij alles zo veel alles mogelijk zelf op omdat u daar doorgaans het snelste weer mobiel mee bent. Maar voor pechgevallen verder weg maken we gebruik van de bestaande truckdealer netwerken.

Mag ik een milieuzone in met een auto van jullie?

Ja, tenzij er duidelijk staat aangegeven dat dat niet mag met de specifieke huurauto. U blijft als huurder altijd verantwoordelijk voor het gebruik van de auto. Bij twijfel, vraag ons er naar.

]Hoe garanderen jullie mijn privacy?

Wij hebben als een van de weinige verhuurders in Limburg een beveiligde identiteitscheck. Waarvoor wij van het ministerie van Binnenlandse Zaken een accreditatie hebben. Dat houd in dat wij uw ID-bewijs digitaal kunnen uitlezen en dat uw gegevens die daar op staan volgens de richtlijnen van de wet privacy worden bewaard. De voor ons, niet relevante gegevens, worden direct onleesbaar gemaakt door de software en het document wordt versleuteld opgeslagen en kan niet worden uitgewisseld digitaal. Na een jaar worden automatisch alle gegevens gewist.

Delicaat omgaan met privégegevens is bij ons topprioriteit! Indien u elders gevraagd wordt om uw ID bewijs te laten kopiëren dan raden wij u af dit te laten doen. Indien er achteraf intentietijdsfraude gepleegd wordt door kwaadwillende, zijn de gevolgen niet te overzien.